Logos van Blue

Over ons

Blue Tickets B.V. maakt deel uit van House of Tickets, waar ook populaire actiekanalen zoals Ticketveiling en Tripper onder vallen. Door onze ervaring in het organiseren van evenementen zoals The World of Dinos en Kerstcircus Den Haag, ontstond de vraag naar een geschikt ticketingsysteem.

Met onze unieke expertise in zowel evenementenorganisatie als ticketverkoop begrijpen we precies waar onze klanten naar op zoek zijn. Daarom hebben we Blue Tickets ontwikkeld.

Met Blue Tickets streven we naar eenvoud en inzicht, zonder concessies te doen aan de mogelijkheden. Onze accountmanagers staan klaar om je hier meer over te vertellen! Vraag vrijblijvend een demo platform aan voor een beter inzicht.

Missie

Bij Blue drijft onze passie om partners te voorzien van een ticketplatform dat niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook betaalbaar en efficiënt. We streven ernaar om de drempel voor onze partners te verlagen en hen in staat te stellen moeiteloos hun evenementen te beheren en te laten groeien.

Visie

Blue streeft ernaar dé toonaangevende speler te worden in de Nederlandse leisure-markt. We willen niet alleen bekend zijn, maar een synoniem worden voor innovatie, service en betrouwbaarheid. Door te luisteren naar onze partners en te investeren in geavanceerde technologieën, willen we de standaard zetten voor ticketingoplossingen, zowel in Nederland als daarbuiten.

USP's

  • Gebruiksvriendelijk
  • Kostenbesparend
  • Betaalbaar
  • Configureerbaar